BESØG OS PÅ

Understrygning København og Sjælland

Trænger dit tag til at blive tætnet, så overvej en professionel understrygning. København, Nordsjælland, Sydsjælland eller øerne? Vi kører rundt på hele Sjælland samt Lolland-Falster og tilbyder vores erfaring og tagekspertise.

Kontakt os for et godt tilbud i dag!

 

Hvordan fungerer en tag-understrygning i København?

Ligesom en overstrygning af taget fungerer en tag-understrygning (København/Sjælland) ved, at vi fuger revner og sprækker i taget. Det foregår rent praktisk ved hjælp af et anlæg koblet til en cirka 40 meter lang slange med en fugepistol for enden. Systemet kan benytte et tryk på helt op til 120 bar, hvilket er rigeligt til understrygning i selv de mest særlige tilfælde.

 

Hvad er fordelen ved understrygning – København/Sjælland?

Med en understrygning i København får du tætnet dit tag med en effektiv fugemasse, der kan følge tagets bevægelse i både hård frost og stærk varme. Tagstenene bliver nærmest limet sammen af fugemassens store klæbeevne, og understrygningen gør dermed taget yderst modstandsdygtigt over for de kommende sæsoners vind og vejr. Selve fugemassen har været anvendt i mere end 50 år, og i dag er den stadig lige effektiv til understrygning København.

En understrygning på Sjælland/i København er faktisk så effektiv til at tætne, at det er nødvendigt at installere en god ventilation, så der ikke opstår fugt og kondens. Dette klarer vi naturligvis inden for prisen i det tilbud, vi giver dig.

 

Vælg understrygning i København og spar penge

  • Med vores understrygning – Sjælland og København – er der penge at spare:
  • En understrygning koster langt mindre end at få lagt et nyt tag
  • Understrygningen er billigere end en overstrygning, der kræver et stillads, for at vi kan arbejde forsvarligt på taget
  • Hos TagXperten har vi generelt nogle af markedets billigste priser

 

Skal du bruge en understrygning i København eller på øvrige Sjælland, så kontakt os for vores bedste tilbud. Det er helt uden købsforpligtelser for dig. Få vores tilbud, overvej det og slå til. Eller kontakt os, hvis du har spørgsmål til dit tag. Vi har mange års erfaring og stort kendskab til de fleste typer tag.

 

Læs også om: overstrygning hulmursisolering loftisolering tagrenovering tagrens