BESØG OS PÅ

Overstrygning København og Sjælland

Hvis du begynder at se tegn på svamp eller råd i dine spær, eller der trænger vand ind ved dit tag, så er det på tide at få udført en overstrygning. København og resten af Sjælland er vores primære arbejdsområde, når vores tageksperter kører ud og udfører professionelt tagarbejde.

Fugt kan være meget ødelæggende for dit tag, så kom problemerne i forkøbet med en overstrygning – København/Sjælland. Vores kunder sparer i gennemsnit omkring 75-80 procent af udgifterne, hvis de bestiller en overstrygning i tide, så det ikke bliver nødvendigt at anlægge et helt nyt tag.

 

Kontakt os i dag, hvis du vil have et konkurrencedygtigt tilbud
på tag-overstrygning i København eller øvrige Sjælland.

Tlf: (+45) 5444 1890

 

 

Hvordan fungerer en tag-overstrygning i København / Sjælland?

Overstrygning er vejen frem, hvis det er svært at komme til dit tag fra indersiden. Det kræver til gengæld, at der bliver opsat et stillads, og det er langt billigere, end hvis du venter og vil være nødt til at skifte hele eller dele af taget.

Til vores overstrygning af tegl- og betontagsten anvender vi en speciel fugemasse, som vi fordeler i selv de mindste sprækker og revner. Det giver en langtidsholdbar fuge, der ikke revner i takt med tagets naturlige bevægelser. Fugen binder tagstenene sammen, og vores tagoverstrygning i København tætner dit tag hundrede procent for eventuelle utætheder. Derfor installerer vi ventilation samtidig med vores overstrygning, så du undgår, at der dannes kondens ved det fuldstændigt tætte tag.

 

Vælg overstrygning i København og spar penge

Vælger du tag-overstrygning i stedet for at skifte dit tag, er der rigtig mange penge at spare. Vores overstrygning på Sjælland og i København koster omkring 20 procent af prisen for et nyt tegltag. Samtidig slipper du for en masse byggerod og måneders tagarbejde ved dit hjem i København eller resten af Sjælland.

Vil du have et uforpligtende tilbud på vores overstrygning København, så ring til os i dag. Vi har årtiers erfaring og ekspertise, og vi er klar til at vejlede dig eller rykke ud og starte arbejdet hurtigst muligt, hvis du har brug for, at arbejdet kommer i gang i en fart.

 

Læs også om: understrygning hulmursisolering loftisolering tagrenovering tagrens