BESØG OS PÅ

Tagrenovering København

Er dit tag fyldt med alger eller mos, eller har det ikke været udskiftet i flere årtier? Så er det på tide med en tagrenovering. København og resten af Sjælland er det primære område for TagXperten, og hos os får du stor erfaring og grundigt håndværk.

Ring til os og hør om vores professionelle tagrenovering på Sjælland.
Vi rykker ud på hele øen og udfører din opgave med omhyggelighed og præcision.

 

Effektiv tagrenovering på Sjælland

Vi udfører kompetent tagrenovering på tegltage, eternittage, flade tage, ståltage, tagfolie med mere over hele Sjælland.

Vi gennemgår dit tag for råd og beskadigede tegl eller tagplader, og vi nøjes med at renovere mindst muligt, medmindre du ønsker en gennemgribende udskiftning. Ofte kan du med færre tiltag få et flot tag, der holder i mange år frem. Det sparer tid og penge, så du hurtigt kan nyde dit flotte tag og slippe for at spekulere på alger eller fugt.

 

Alger på taget? Prøv tagrenovering København og Sjælland

Mange tage bliver på et eller andet tidspunkt ramt af mos eller alger. Vi tilbyder en afrensning kombineret med en grundig algebehandling. Det forlænger levetiden for dit tag markant, da algerne ellers langsomt vil nedbryde taget. Vi anbefaler, at du holder behandlingen ved lige hvert andet år. Så er du helt fri for alger og mos på taget, som kommer til at stå flot og modstandsdygtigt over for vind og vejr.

Kontakt TagXpertens tagrenovering Sjælland i dag og hør mere.

 

5 fordele ved tagrenovering i København og Sjælland

  • Tagrenovering sparer cirka 75% af omkostningerne ift. at få lagt et nyt tag
  • Renoveringen forlænger tagets levetid med op til 20 år
  • Taget kommer til at se ud som nyt
  • Vi anvender miljøvenlige metoder i vores arbejde
  • Vi gennemgår taget for ødelagte plader, så det står tæt og fast

 

Priser på tagrenovering København og Sjælland

Vælg tagrenovering frem for at udskifte dit tag og spar penge på det håndværksmæssige arbejde samt på deponering af affald.

Vil du høre mere om vores priser eller vil du vide mere om, hvilke typer tagrenovering i København og resten af Sjælland vi tilbyder hos TagXperten? Så ring til os ganske uforpligtende. Vi sidder klar med vejledning og et godt tilbud på tagrenovering på Sjælland og i København. Og det er naturligvis helt uforpligtende.

Så kontant os i dag og hør, om vi er det rette firma til din tagrenoveringsopgave.

 

Læs også om: hulmursisolering loftisolering overstrygning understrygning tagrens