BESØG OS PÅ

Tagrens København og Sjælland

De fleste husejere har prøvet, at deres tag bliver angrebet af mos eller alger. Er dit tag også blevet grimt og slidt at se på? Få fjernet algerne med en professionel tagrens fra TagXperten, inden de begynder at få god grobund og nedbryde taget.

Kan du i stedet nøjes med en gang tagmaling i København/Sjælland? Så læs mere om vores tagmaling længere nede på denne side.

 

Vi tilbyder tagrens i København og øvrige Sjælland på:

  • Tegltag
  • Eternittag
  • Skifertag
  • Asbesttag
  • Ståltag
  • Betontag
  • Og mange flere tagtyper

Kontakt os og hør mere eller få allerede i dag vores bedste tilbud på tagrens – København og Sjælland.

 

Hvordan fungerer tagrens – Sjælland?

Vi starter vores tagrens med grundigt at afvaske taget ved brug af højtryk. Det fjerner selv de mest nedbrydende alger, hvorefter vi behandler og desinficerer taget med et godt algemiddel. Det beskytter taget og forebygger mod nye angreb af mos og alger.

Vi benytter kemiske midler til desinficeringen af taget, og derfor arbejder vi kun i tørt vejr uden blæst. Dermed undgår vi at bruge mere af de kemiske produkter, end hvad der er højst nødvendigt. Efter vores tagrens opsamler og bortskaffer vi naturligvis kemikalierne, og der er ingen farlige stoffer at indånde, når vores arbejde er overstået.

 

Tagrens København til private og erhverv

Hos TagXperten kører vi både ud til private boliger samt maskinhaller og industribygninger og udfører tagrens. København og Sjælland er vores udgangspunkt, ligesom vi kører til Falster og Lolland. Skal vi også komme ud til dig? Kontakt os for mere information og få markedets bedste tilbud.

 

Tagmaling – København og Sjælland

Hvis dit tag er sundt og uden alger, men blot trænger til en kosmetisk opfriskning, så tilbyder vi en omgang tagmaling på dit tag på Sjælland.

Er du i tvivl om, hvorvidt du kan nøjes med en tagmaling i København/Sjælland, eller om der skal mere til, før det igen står som nyt? Med TagXperten som vejleder er du sikker på ærlig rådgivning. Vi fokuserer på at tilbyde vores kunder de billigste og mest optimale løsninger, der passer til deres tag og behov. Det er vejen frem, når vi lever af tilfredse kunder, der anbefaler os til deres netværk.

 

Tilbud på tagmaling og tagrens – København og Sjælland

Vil du høre mere om vores tagmaling og tagrens i København og Sjælland? Kontakt os med dine spørgsmål og lad os sammen vurdere dine behov og finde den bedste pris. Det er naturligvis uden forpligtelser, så giv os et kald allerede i dag.

 

Læs også om: hulmursisolering loftisolering overstrygning understrygning tagrenovering